Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://umral.meb.k12.tr
Adres : Akkuş Niksar Cad. No 65
VİZYON : Kurulduğu 1963 senesinden itibaren Ünye’nin en köklü ve en büyük lisesi olmak, •Güvenli, huzurlu, disiplinli ve düzenli bir eğitim ortamı oluşturmak, •Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde daima en önde olmak, •Öğrenci, öğretmen ve velinin gurur duyacağı çevresiyle, iç donanımıyla bölgenin en etkili okulu olmak, •Akademik eğitime öğrenci yetiştirmede eşitleriyle yarışta liderliği bırakmamak.
MİSYON : Biz Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi olarak; Üretken, girişimci, katılımcı, yaratıcı, özgür düşünen, sağlıklı, mutlu ve başarılı birey olarak yaşamın her alanında sürekli başarıyı kovalayan, öğrencilerimize rehber ve yönlendirici olarak Atatürk ilke ve inkılapları çizgisinde gelişimi ve değişimi planlayıp ekip ruhuyla çalışıp diğer gruplara örnek olmak için varız.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08:30 - 15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım sıkıntısı yoktur.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :